FAQ

OFTE STILTE SPØRSMÅL VED MED PRØVETIME / FINNE BRUDEKJOLE HOS OSS 

1. Hvor lenge varer en prøvetime? - Vi setter av 90 minutter til en prøvetime. Dette er som regel god tid til å få prøvd igjennom alle kjolene du måtte ønske og gjerne de beste på nytt.

1. Hvor mange kan jeg ta med meg? - Vi anbefaler at du begrenser antallet til opp til 4, men ta med deg forlover(e), og nærmeste familie/venner om du ønsker det eller kom alene om du føler det er lettest. Vi bistår, hjelper og guider uansett.

3. Koster prøvetimene noe hos dere? En prøvetime koster 390,- Kjøper du kjole på timen/denne dagen tar vi ikke betalt for prøvetimen. Vi tar ikke betalt for oppfølgingstimen om du skulle trenge det.

4. Jeg ønsker meg en time til samme dag eller i morgen - kan jeg det? Dette kan vi sjekke for deg! Ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengelighet! Ring 63815022 så hjelper vi deg.

5. Kan jeg komme å se utvalget i butikken før jeg booker tid? Ja det kan du. Vi har i den nye brudesalongen foreløpig kun åpent på booking men det vil være dager hvor dette er mulig. Ta kontakt med oss på annajohnsonshop@icloud.com eller 63815022 så kan vi hjelpe deg.

6. Jeg har allerede hatt en prøvetime, men ønsker å prøve mine favoritter igjen. Koster det noe?
Vi tar ikke betalt for din oppfølgingstime. Velkommen til å booke deg en oppfølgingstime på 45 minutter, eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

7. Jeg finner ingen tid som passer for meg. Hva gjør jeg? Ta kontakt med oss, så finner vi en tid til deg.

8. Er skredder inkludert? Skredderkost kommer i tillegg. Det er ulikt for hver brud hva og hvor mye som justeres. Vi har flere skreddere vi kan anbefale, men de driver separat, og valg av skredder er opp til hver enkelt.

9. Vi har dessverre ikke utleie. Kun nye kjoler som selges. 

10. Bestilling av brudekjole hos oss er bindende. Vi tar et depositum ved bestilling av kjolen, pålydende 50% av verdien. Resten av kjolen betales når man henter kjolen. 


Vi gjør oppmerksom på at avbestillinger som gjøres mindre enn 24 timer før avtalen begynner vil bli fakturert.

Vi gleder oss til å se deg og hjelpe deg å finne din drømmekjole!