PRØVETIME - BRUDEKJOLER

Velkommen til Anna Johnson Brud

Vi er en stor brudesalong sentralt Lillestrøm, kun 10 min med tog fra Oslo sentrum og holder til i nye lekre lokaler på 240kvm. Brudesalongen er fylt til randen av vakre kjoler og vi har et fantastisk utvalg. Hos oss får du god veiledning og hjelp til å finne din drømmekjoler av en av våre flinke brudekonsulenter og vi ønsker å gjøre brudekjoleprøvingen skal bli en fin og minneverdig opplevelse for deg. 


Vi fører brudekjoler fra mange ulike designere, spesielt utvalgt for våre kunder. Kjolene vi har i butikken er i mange ulike størrelser, snitt og modeller.

Book deg en prøvetime hos oss!


OFTE STILTE SPØRSMÅL:

1. Hvor lenge varer en prøvetime? - Vi setter av 90 minutter til en prøvetime. Dette er som regel god tid til å få prøvd igjennom alle kjolene du måtte ønske og gjerne de beste på nytt.

1. Hvor mange kan jeg ta med meg? - Vi anbefaler at du begrenser antallet til opp til 4, men ta med deg forlover(e), og nærmeste familie/venner om du ønsker det eller kom alene om du føler det er lettest. Vi bistår, hjelper og guider uansett.

2. Koster prøvetimene noe hos dere? En prøvetime koster 390,- Kjøper du kjole på timen/denne dagen tar vi ikke betalt for prøvetimen. Vi tar ikke betalt for oppfølgingstimen om du skulle trenge det.

3. Jeg ønsker meg en time til samme dag eller i morgen - kan jeg det? Dette kan vi sjekke for deg! Ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengelighet! Ring 63815022 så hjelper vi deg.

4. Kan jeg komme å se utvalget i butikken før jeg booker tid? Ja det kan du. Vi har i den nye brudesalongen foreløpig kun åpent på booking men det vil være dager hvor dette er mulig. Ta kontakt med oss på annajohnsonshop@icloud.com eller 63815022 så kan vi hjelpe deg.

5. Jeg har allerede hatt en prøvetime, men ønsker å prøve mine favoritter igjen. Koster det noe?
Vi tar ikke betalt for din oppfølgingstime. Velkommen til å booke deg en oppfølgingstime på 45 minutter, eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

6. Jeg finner ingen tid som passer for meg. Hva gjør jeg? Ta kontakt med oss, så finner vi en tid til deg.

7. Er skredder inkludert? Skredderkost kommer i tillegg. Det er ulikt for hver brud hva og hvor mye som justeres. Vi har flere skreddere vi kan anbefale, men de driver separat, og valg av skredder er opp til hver enkelt.

8) Jeg har ikke så lenge til jeg gifter meg, kan jeg fortsatt finne kjole hos dere? Ja det kan du! Vi har et enormt utvalg og vi har kjoler vi kan selge ut av butikk. Vi har mange kjoler som også kan skaffes på kort tid, så ta kontakt så hjelper vi deg. 

9) Har dere utleie? Vi har dessverre ikke utleie. 


Vi gjør oppmerksom på at avbestillinger som gjøres mindre enn 24 timer før avtalen begynner vil bli fakturert.

Vi gleder oss til å se deg og hjelpe deg å finne din drømmekjole og ønsker deg/dere velkommen for en veldig hyggelig opplevelse. 

Klikk på "Online Booking" nedenfor, for å komme til vårt booking-system. Der vil du se hvilke timer som er ledige, slik at du kan finne en tid som passer for deg. 

Velkommen til prøvetime, vi gleder oss til å hjelpe deg.