TIME FOR PRØVING AV BRUDEKJOLER

Anna Johnson har en egen lekker brudeavdeling med et hav av flotte brudekjoler & tilbehør til den store dagen. Med merker som blant annet Lilly, Tres Chic, Bianco Evento og Abby Waits, har vi et bredt sortiment av kjoler som vil passe enhver stil, fasong & preferanse. Vi er også stolte av å tilby mange ulike størrelser og prisklasser, slik at hvem som helst kan finne sin perfekte kjole.

For å få best mulig hjelp til å finne drømmekjolen din, anbefaler vi å booke en prøvetime hos oss. Der vil du som kommende brud få 90 minutter med en av våre dyktige brude-konsulenter, slik at du har god til til å prøve det du ønsker. Vi har ulike prøvetimen etter hva som passer ditt behov best. Du kan booke en gratis prøvetime hos oss på dagtid, samt lørdager, eller du kan booke en prøvetime sen ettermiddag for 449,- og vi ønsker velkommen til deg og ditt eventuelle følge, for en hyggelig opplevelse for alle. Din personlige brude-konsulent vil kunne besvare alle spørsmål du sitter inne med, og hjelpe deg igjennom hele prosessen. Du kan og booke en VIP-time hos oss. Den starter kl. 19.00 og vi setter av hele 2 timer. Vi åpner da butikken spesielt for deg og ditt følge. Her kan du og bestille servering av litt bobler og frukt. Ta kontakt med oss om du ønsker dette. 

Klikk på "Online Booking" nedenfor, for å komme til vårt booking-system. Der vil du se hvilke timer som er ledige, slik at du kan finne en tid som passer for deg. Fyll ut informasjons-feltene, slik at vi kan forberede oss best mulig!

Velkommen til prøvetime!