Anna Johnson - Brud, ball og selskap

Vi har et enormt utvalg kjoler til de spesielle anledninger. Vi legger vår stolthet i å gi deg god, personlig hjelp og veiledning, til å finne riktig kjole og tilbehør!

Med alt av tilbehør til både brudekjolen og selskapsantrekket, gjør vi det enkelt å finne alt på ett sted. Vi har et stort utvalg flotte sko, vesker, smykker og hårpynt, slør, boleroer, underskjørt osv. Vi fører store merker til brud som Bianco Evento, Abby Waits, Lilly og Victoria & Vincent. Til selskap fører vi merker fra blant annet engelske Motee Maids som er perfekte forlover- og "bridesmaids" kjoler, som lar deg komponere din egen kjole.

Vi holder til i lekre lokaler sentralt i Lillestrøm. Kun 10 minutter med tog fra Oslo, og 20 minutter med toget fra Gardermoen. Ønsker du å besøke oss, men bor et stykke unna, er både Scandic Hotell og Hotell Arena i gangavstand fra oss. 

Har du spørsmål - ta kontakt så hjelper vi deg gjerne. 

 

BESØK OSS

Adolph Tidemands gt. 31, 2000 Lillestrøm, Norge

 

ÅPNINGSTIDER:

Mandager 14 - 19

Tirsdager 11 - 15

Onsdager 11 - 17 

Torsdager 11 - 17 

Fredager 11 - 15

Lørdag 10 - 15


Er du brud og ønsker å prøve brudekjoler, ønsker vi at du booker en prøvetime. Men kom gjerne innom og se vårt lekre utvalg, om du ønsker det før du booker tid.

For selskapskjoler, tilbehør eller annet er det bare å besøke oss i åpningstiden!

 

Tlf. +47 63 81 50 22
annajohnsonshop@icloud.com

Velkommen til oss!