Anna Johnson - Brud, ball og selskap

Vi har et enormt utvalg brudekjoler, selskapskjoler, ballkjoler og kjoler til andre spesielle anledninger. Vi legger vår stolthet i å gi deg god, personlig hjelp og veiledning, til å finne riktig kjole og tilbehør!

Med alt av tilbehør til både brudekjolen og selskapsantrekket, gjør vi det enkelt å finne alt på ett sted. Vi har et stort utvalg flotte sko, vesker, smykker og hårpynt, slør, boleroer, underskjørt osv. Vi fører store merker til brud som Lillian West og Adore by Justin Alexander, Bianco Evento, Abby Waits, Lilly og Victoria & Vincent. Til selskap fører vi merker fra blant annet engelske Motee Maids som er perfekte forlover- og "bridesmaids" kjoler, som lar deg komponere din egen kjole.

Vi har nå 2 ulike avdelinger i Lillestrøm. En stor og vakker brudekjolesalong og en en flott avdeling til alt av selskapstøy og ballkjoler.

Vi holder til sentralt i Lillestrøm. Kun 10 minutter med tog fra Oslo, og 20 minutter med toget fra Gardermoen. Ønsker du å besøke oss, men bor et stykke unna, er både Scandic Hotell og Hotell Arena i gangavstand fra oss. 

Har du spørsmål - ta kontakt så hjelper vi deg gjerne. 

 

BESØK OSS

Selskap / Ball: Adolph Tidemands gt. 31, 2000 Lillestrøm 

Brudesalongen: Torvet 3, 2000 Lillestrøm

Tlf. +47 63 81 50 22
annajohnsonshop@icloud.com

Velkommen til oss!